Sidec genomineerd voor Prijs Ondernemen 2017

 

Afgelopen vrijdag (27/1/2017) won Sidec, de LON-award van Voka Kempen Oost. Hierdoor zijn we als bedrijf genomineerd om mee te dingen naar de Prijs Ondernemen 2017 van Voka.

Voka is het Vlaams netwerk van ondernemingen en organiseert jaarlijkse de Prijs Ondernemen.

De organisatie is onderverdeeld in verschillende regio’s en deelregio’s. Zo bestaat de regio Kempen (Voka Kempen) uit vijf deelregio’s: Noord, Oost, Zuid, West en Midden. Sidec behoort, samen met de bedrijven uit Balen, Dessel, Retie, Mol en Arendonk, tot Voka Kempen Oost.

Met de prijs ondernemen wil Voka groeiende en innoverende KMO’s een hart onder de riem steken. Daarom is deze nominatie is in de eerste plaats een enorme waardering voor alle Sidec-medewerkers. Onze permanente inspanningen om ons steeds maar weer aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden blijven blijkbaar niet onopgemerkt.

 

 

Op vrijdag 16 juni 2017 zal Sidec Voka Kempen Oost vertegenwoordigen in de Thomas Moore gebouwen in Geel. Ook de vier andere Voka regio’s in de Kempen zullen nog een bedrijf naar voren schuiven om mee te dingen naar deze felbegeerde titel. Uit deze 5 bedrijven zal een onafhankelijke professionele jury 1 bedrijf selecteren die de Prijs Ondernemen 2017 mag ontvangen.

 

Stem hier voor Sidec >>

Lees het volledige artikel op Voka >>