Inbouwverlichting

Sidec biedt u als vakbekwame vloerenspecialist nu de mogelijkheid om een extra dimensie toe te voegen aan uw vloer. Met de introductie van de ultravlakke, eenvoudig te integreren en vooral ook veilige Eyeleds® verlichting krijgt u als applicatiespecialist een grote voorsprong als het gaat om het bieden van toegevoegde waarde aan uw klanten.

Het bijzondere aan de Eyeleds® verlichting is dat het zich kenmerkt door een ultravlakke inbouw (slechts 6,5mm!) waardoor het product heel eenvoudig in een diversiteit aan materialen te installeren is. Daarnaast onderscheidt het  product zich door inzet van kwalitatief hoogstaande materialen zoals extreem duurzame LED’s op SMD basis (goed voor een levensduur van 100.000uur!) een behuizing van roestvrij staal / geborsteld messing en UV bestendig polycarbonaat bij het lichtoppervlak. De kosten zijn door het gebruik van de duurzame LED diodes en een minimum aan stroomverbruik zeer minimaal. Een armatuur die 24uur per dag brand kost amper ca. € 0,50!

Eyeleds® zijn inzetbaar voor vele doeleinden. Zo kan in de eerste plaats gedacht worden aan een decoratieve functie als designverlichting, maar daarnaast levert Eyeleds® bijvoorbeeld ook een aanzienlijke bijdrage aan de algemene veiligheid door de inzetbaarheid als oriëntatie- en markeringsverlichting.

Uiteraard voldoet het armatuur aan eisen ten aanzien van waterdichtheid (IP67) en een mechanische belastbaarheid (puntbelasting tot 285kg) die logischerwijs aan vloerverlichting gesteld mogen worden. Het assortiment is officieel getest en gecertificeerd door verschillende keuringsinstituten (VDE, KEMA, etc.) waardoor u als professional een product in handen heeft waar u volledig achter kunt staan!